Voi että oli upea päivä tänään Heinolassa! Tykkäsin näyttelystä todella paljon. Tunnelma oli kotikissapuolellakin kerrankin rento ja leppoisa, kiitos vaan asianomaisille. ;) Huomenna sitten uudestaan!

Päästetäänkö nyt tulosten odottajat ensin tuskasta ja kerrotaan tulokset. :D Eetulla meni todella hienosti, yli odotusten! Ensimmäisessä kehässä tuli voitto, mun ilme oli kuulemma näkemisen arvoinen. ;) Muissa kehissä Eetu oli tänään toinen ja kolmas. 1., 2. ja 3. sija, ei huonoa ollenkaan! Tässä kaikki kotikissojen tulokset tältä päivältä:

Ring 1 (Kim Evertt, USA)
1. Eetu Pörri, 2. Simi, 3. Nemo Pongo, 4. Fedja-setä
 
Ring 2 (Jody Garrison, USA)
1. Simi, 2. Fedja-setä, 3. Eetu Pörri, 4. Nemo Pongo
 
Ring 4 (Michael H. Schleissner, Saksa)
1. Fedja-setä, 2. Eetu Pörri, 3. Simi, 4. Nemo Pongo

Kotikissat oli huomioitu upeasti, aamulla heti kotikissojen häkkien päälle tuli pienet pokaalit yhdistyksen puolesta. Tuomarit kyselivät kissojen nimiä, alkuperää ym. ja todella arvostivat ja perehtyivät myös kotikissoihin. Arvosteluissa naurua riitti, tuomarit olivat hauskoja! Tunnelma oli koko näyttelyssä mukavan leppoisa. Ruusukkeet olivat aivan upeat! Niistä kuvia sitten huomenna, nyt en jaksa alkaa kameraa purkamaan.

Mulla on jalat ja nilkat jo nyt kipeänä, ja vasta puolet näyttelyviikonlopusta ohi :D Huomenna uusi päivä ja uudet kujeet!

Edit 22.14

Tässä nyt yksi komea kuva Eetusta, jonka pöllin Perditan jengin blogista :) Eli kuva Virve Lindqvist

eetuheinola-large.jpg