Tämän talven ensilumi sateli viikonloppuna ja tänään käytiin Eetun kanssa ulkona valjastelemassa ja ihmettelemässä. Oli kyllä Eetulla hauska ilme kun tassut upposivat kylmään ja märkään lumeen, kun ei se tarhan kautta ollut vielä päässyt sitä ihmettelemään. Yritin ottaa edustuskelpoisia kuvia, mutta Eetu on ulkona melkoisen kärsimätön poseeraamaan, kun on niin paljon kaikkea muuta ihmeteltävää.

IMG_6991.jpg?t=1226934268

"Phyih! Nyt sitä meni suuhunkin!"

IMG_7000.jpg?t=1226934316

Viikonloppu vietettiin pitkästä aikaa ihan rennosti ja rauhassa kotona. Pesin eilen Eetun hiekkiksen ja vaihdettiin uudet puhtaat Ökot tilalle, jo passasi pojan käydä iltapisulla. Näyttelyrintamallakin elellään nyt hiljaiseloa. Kuopioon on vielä muutama viikko, ja sen jälkeen ollaan taas hetki talvilomalla. Suunnitelmia en ole alkuvuodelle tehnyt, mutta tottahan meidän pitää omaan näyttelyyn mennä Jyväskylään helmikuussa.

Täytynee joku päivä alkaa suunnitella blogiin talvipohjaa. Joitain ideoita jo on, mutta saa nähdä mitä saan aikaiseksi, kun Eetusta ei tahdo koskaan saada kunnon naamakuvaa otettua.

IMG_7006.jpg?t=1226934498