Kirjoitellaanpas vähän kuulumisia pitkästä aikaa. Näyttelyyn valmistautumista ollaan jo pikkuhiljaa aloittelemassa, ja alkuvuoden näyttelysuunnitelmia olen tehnyt. Ilmoitin Eetun Surokin talvinäyttelyyn (Lahdessa 24.1.) lauantaille, ja sieltä tulikin jo eilen vahvistus että ilmoittautuminen on mennyt perille. Laskurin perusteella mahduttiin vielä mukaan. Myös meidän 'oman' Jyväskylän helmikuun näyttelyn kutsu löytyy nyt Kes-Kisin nettisivuilta, ja siellä ollaan tietenkin koko viikonloppu mukana.

Eetu pääsee torstaina moikkaamaan taas vaihteeksi Markus-eläinlääkäriä. Yllätyin alkuviikosta kun eksyin Isrokin sivuille lukemaan NTK:n tiedotetta, jossa kerrotaan että ensi vuoden alusta kaikkien näyttelykissojen tulee olla mikrosirutettuja. Eetulla ei vielä sirua ole ja tosi harmillista, kun ei silloin muutama viikko sitten rokotuksilla tajuttu ottaa (en tiennyt vielä tästä uudesta säännöstä). Siru on nimittäin melkoisen verran kalliimpi kun sen ottaa pelkästään, eikä esim. rokotuksen yhteydessä. Joka tapauksessa, haluan asian nyt alta pois ja torstaina mennään siis tökkimään metallia kaverin niskaan. :)

Pistänpä vielä mainoksenkin tähän samaan syssyyn. Jos ette ole käyneet vielä tutustumassa, kurkatkaapa ihmeessä Alexanderin ja Madeleinen kotisivuille. Ne on ollut toiminnassa jo aika pitkään mutta vähän aikaa sitten väsättiin ne siskoni kanssa valmiiksi. Linkki on löytynyt tuolta blogin vasemmasta reunasta jo pidempään. Alexista ja Maddesta nyt puheen ollen, meidän cooni-prinsessa on alkanut vihdoin kerätä massaa! Se syö kolmen edestä ja voi olla, että pian meillä on aika näyttävä kastraatticooni :) Alku on ihan hyvä, painoa on nyt noin 4,5 kg (nyt jo enemmän kuin äidillään!) ja pituuttahan neitosella riittää, edelleen on laiha kuin kukkakeppi. Madde saa nyt rauhassa kaunistua näyttelykuntoon ja se aloittaa uransa kastraattina varmaankin alkuvuodesta. Maddekin täytyy käyttää sirutuksella jossain vaiheessa, Alexillahan siru jo onkin.