Ja nyt käy suunta taas kohti näyttelyvilinöitä, tällä kertaa siis vuorossa kotinäyttely täällä Jyväskylässä, mukana ollaan minä ja Alexander molempina päivinä. :) Tuomareina minulla lauantaina Natalia Sidorova ja sunnuntaina Gina Grob, Alexanderilla lauantaina Lena Nordström ja sunnuntaina Dieter Filler. Kaikki Jyväskylässä tai lähiseudulla asuvat, kissanäyttely on osa suurempaa lemmikkimessutapahtumaa PetExpoa (linkki), jossa on vaikka mitä muutakin katseltavaa, kannattaa siis tulla! Eritoten tietenkin minua katsomaan. ;)

Mietittiin jo vähän aikaa, että ei kai me olla koko blogimaailman ainoat jotka on nyt näyttelyyn menossa, kun kaikki tuntuu olevan vain lomailemassa. Mutta ei suinkaan, Nyyti ainakin on tulossa sekä Karvis, joka onkin mahdollisesti Alexia vastassa TP-valinnassa. Jännittävä näyttely on siis tulossa, ties kuin monta vastustajaa minullakin!

Tänään meidät pestiin ja föönättiin, multa jo eilen kynnetkin leikattiin. Vielä pitää erinäisiä valmisteluja tehdä, korvien puhdistusta ja semmoista. Eilen jo näyttelykassia aika paljon pakkailtiin, mutta tänään pitää sekin sitten vielä tehdä loppuun. Mamma on tyytyväinen kun on kotinäyttely, ei tarvitse kuin puoli kahdeksalta lähteä näyttelypaikalle parin kilometrin päähän. Pappa ei ole meitä kuskaamassa, joten me mennään taksilla. Pelätkää Jyväskylän taksikuskit, minä ja Alex hypätään aamulla kyytiin!

Oli taas äsken kuulemma tosi huono valaistus ottaa kuvia, mutta tässä meistä pari.

698845.jpg

Niin ja sitten tota...krhm... Alexander ihan vähän pussasi mun poskea...

698842.jpg

Mamma yrittää huomenna illalla sitten laittaa väliaikatuloksia näyttelystä, varsinkin jos menee hyvin. ;) Hyvää viikonloppua kaikille!