Mamilla alkoi eilen kesäloma, joten nyt on meillä ihan virallisesti kesä ja mami on vapaalla yli kaksi kuukautta! :) Eilen ei kyllä ollut niin kovin hauskaa, kun jouduttiin olemaan Alexanderin kanssa koko päivä yksin, kaikki meni Helsinkiin johonkin ylioppilasjuhliin. Illalla sitten oltiin vähän loukkaantuneita kun ne tuli, olivat melkin 12 tuntia pois!

Nyt kun on se niin kovasti puhuttu kesä, niin mitä sitä tekisi? Ainakin ulkoillaan, herkutellaan ja hellitellään mamin kanssa. Näyttelyssäkin pitäisi muutaman viikon päästä käydä, ja saa nähdä jos mentäisiin sinne pääkaupunkiinkin näyttelemään sitten loppukesästä, pääsisin kuulemma oikein meren rannalle ilmaa haistelemaan. Niin ja te etelän kamujen mamit ainakin voisi tulla mua sitten moikkaamaan. ;)

Sitten vähän harmillisempaa uutista. Rääpäle Alexander on saanut jonkun pöpön ja se on ollut nyt muutaman päivän ripulissa, tänään mammat kävi apteekista ostamassa sille jotain lääkettä, täytyy nyt toivoa että se tehoaa eikä pikkumies joudu elälinlääkäritädin luo!

Näin kesäaikaan voi olla että me kirjoitellaan vain harvemmin tänne blogiin, mutta kuka sitä jaksaisikaan koneen ääressä tassuttaa kun ulkona paistaa aurinko. Hyvää kesää kaikille karvoihin (tai karvattomuuteen) katsomatta! :)

633154.jpg

Sitten vielä vähän tämmöistä komean miehen venytysmallia, ettei mene ihan luonokuviksi.

633159.jpg