Taisi blogissa kirjoittaa eilen itse pessimismi :) Kyllä aamulla jännitti mutta päästiinpäs tarkastuksesta läpi, ei eläinlääkäri mitään sanonut eikä tuomarikaan (tosin se ei kyllä sanonut muutenkaan mitään...) Se iho varmaan näyttää omiin silmiini pahemmalta kuin onkaan. Tällä hetkellä punoitus on laskenut (ehkäpä koska laitoin siihen eilen hyvin vähän laimennettua Betadinea), ja enää on vain niitä tummia näppyjä.

No siis, näyttelyyn päästiin ja kaikki meni hienosti. Lyhytkarvauroksia oli peräti seitsemän, ja tuomarina oli venäläinen WCF-tuomari Inna Shustrova. No jaa, arvostelussa hän ei sanonut mitään ja vertailussa vain numerot, että sikäli ei saatu paljon irti. Setelissä on onneksi kuitenkin paljon ja ihan hyvin tulkittavissa olevaa tekstiä. Turkkia ja harmoniaa kehuttiin erityisesti :) Eetu tuli tuosta joukosta hienosti kolmanneksi. Tyytyväisiä siis ollaan.

Huomenna sitten uudestaan, matkaan meni joku 2,5 h ja se ajeltiin tänään edestakaisin. Seinäjoella on tavarat odottamassa ja aamulla lähdetään kuuden jälkeen taas. Tällä kertaa vähän iloisemmin mielin, kuin eilen ;) Vaikka en todellakaan mitään odota, tuomarina Sara Ojaniemi. Yllättävää kyllä tällä hetkellä jalat ei ole kipeät (ehkä koska sain näyttelypaikalla käyttööni pehmustetun selkänojallisen tuolin, aah!) eikä äänikään käheänä kuten yleensä. Sen sijaan väsyttää ihan tajuttomasti, Eetu uneksii jo sohvalla joten eiköhän me tästä nyt lähdetä vetämään unta palloon...

Edit. Unohtuipa sanoa: Päivän iloisin tulos taisi olla Alexin pienen velipuolen, Simpun (Kalicalanin Simsalabim, NFO ds 09 22) upea menestys! Kilpailusta huolimatta EX1 ja lisäksi VP ja TP! Paneelissakin tuli yksi ääni, omalta tuomarilta joka kirjoitti seteliin "I am in love" :D Myös matkaporukassa pärjättiin hyvin, Eetun huutokaveri Lara oli TP ja Viivi-burma sekä Haltia-bengali saivat sertinsä.