Nyt onkin tullut syysloman vuoksi pitkä tauko kirjoitteluun. Eetun toinen näyttely oli siis lauantaina 21.10. Äänekoskella. Kyseessä oli Kes-Kisin järjestämä esittelynäyttely.

Perjantaina aapupäivällä käytiin pesulla, ja Eetu oli taas kiltimpi. Ei pyrkinyt lähes lainkaan ammeesta pois, valitti vain. Suihkua käytettiin koko pesun ajan. Täytyy ennen Eetun seuraavaa "oikeaa" näyttelyä saada tuo pieni hilseongelma pois selän alueelta. Heti, kun ilmat kylmenivät, tuli Eetulle hilsettä. :(

Kahdeksan maissa lähdettiin kohti Äänekoskea, ja löydettiin hyvin perille. Nyt mulle selvisi Eetun autokäyttäytyminen, herra huusi (muttei onneksi riehunut) ensimmäiset puoli tuntia, sitten tyytyi kohtaloonsa ja kävi nukkumaan. Tällä kertaa ei tehnyt boxiinkaan mitään, vähän hätäpisuja vain tiputteli, häkkiin päästyään kävi kyllä heti tarpeillaan, olihan kello kahdeksan kakka jäänyt kotona tekemättä.

Häkissä Eetu otti taas todella rauhallisesti, söi vähän ja nukkui koko päivän. Vähän valitti, kun mami keskeytti unen viemällä esittäytymään. Rotuesittely oli kahdesti, klo 11 ja klo 14, molemmissa käytiin viimeisenä lavalla, Eetu oli ainoa kotikissojen edustaja.

Pöydällä poika kävi tyynesti nukkumaan, kuten myös agilityradalla, jossa käytiin harjoittelemassa. Ei taida Eetusta agilitykissaa tulla, mitä nyt kotona voi vähän leikkiä.

Näyttely oli hyvin järjestetty, kissoja oli ihan mukavasti kaikista kategorioista. Miinuspuoli oli mikrofoonin puuttuminen, mutta toivotavasti edes yleisö kuuli jotain rotuesittelyistä. Ihmisiä kävi päivän aikana paljon, moni kävi kehumassa Eetua "oikeaksi kissaksi". Käytiinpä meiltä myös kyselemässä, mitä ruokaa Eetu syö ja mitä hiekkaa käytetään. :D

Yleisönsuosikiksi tasaäänin valittiin kaksi upeaa Cooniurosta, punainen ja ruskea. Olivat kyllä isoja ja upeita, varsinkin punainen, olin ihan rakastunut.

Tässä vielä kuva, kun Eetu köllöttelee häkissään. Seuraavaan näyttelyyn onkin vielä ihan liian kauan aikaa, kun ei Suvakiin päästä loppuvuodesta. :( Seuraavan kerran siis helmikuussa Jyväskylässä.

233598.jpg