Tänään on lokakuun ensimmäinen päivä, ehkä tämä kuukausi ei olisi ihan niin kiireinen kuin tuo edellinen. Eetu ainakin saa olla harvinaisen rauhassa, ei yhtään näyttelyä ja ulkoilukin vähenee kylmän ilman takia. Äsken käytiin pikaisesti kiertämässä piha, taka-ajatuksena tietysti että saisi jonkin kelvollisen kuvan napattua. Hämärä oli tietysti laskeutunut juuri sen verran, että ilman salamaa saa lähinnä sumeita otoksia. Tässä yksi kuitenkin melko julkaisukelpoinen kuva, jossa Peeppu on niin suloinen, ainakin mamman mielestä:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Pihalla oli ihanat tuoksut:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Alexander ja Madeleine muuttivat lauantaina siskoni mukana uuteen asuntoonsa, terveisiä vaan erityisesti tätin kultapojulle Alekille, pusuja ja haleja, täti tulee sitten huomenna. <3 Eetu on nyt toista viikkoa ilman painikaveria, ja sen kyllä huomaa. Se on ihan äärettömän aktiivinen, öitäkään ei malttaisi nukkua kun pitää sinkoilla sinne ja tänne punaisena salamana. Kyllä tästäkin herrasta löytyy vauhtia (ja tätikin uskoo nyt vaan kiltisti)!

Itse kukin tässä alkaa vähän miettiä että kuinka yksinäinen se raasu on kun joka päivä noin 9-16 yksin kotona, mikäköhän siihen krhm mahdollisesti auttaisi... Herra itse on mahdollisesti asiasta pikkuisen eri mieltä mutta kukapa sitä voisi olla katselematta vaihtoehtoja (takaa kuului syvä huokaus Eetulta, heh).

Mutta on se vaan niin höpönassu-kultapieni-mamman rakas ainokainen kun ukkuu niinkuin tässä:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Peeppu on muuten toistamiseen etusivun komistuksena, hauska yllätys oli kun klikkasin itseni Incatin sivuille ja kovin tuttu tyyppi siinä etusivulla.

Porvoon näyttelyssä eilen Alexanderin sisko Angeli oli EX1 VP, TP-valinnoissa tiukka häviö urokselle. Hippu oli hienosti EX1 kovassa kilpailussa, onnittelut molemmille kaunokaisille!