Ihan kuin minussa ei olisi tarpeeksi, kävi mamma taas tänään lellimässä Alexia ja Maddea. Ne on kuulemma niin ihania ja niin rakkaita ja niin suloisia pieniä pörröhäntiä. Mamma tykkää pörröhännistä, mutta minulla ei ole pörröhäntää. Eiköhän mamma sitten tykkää minusta? Pohdittuani sitä pitkään yksin sohvalla makoillen, tuli mamma vihdoin ja lässytti ja höpötti ja pusutteli niin että minua alkoi ihan hävettää. Kai se sittenkin tykkää minusta. Kyllä minäkin tykkään mammasta.

Madeleinesta kasvaa päivä päivältä enemmän prinsessaa ja kasvaa se muutenkin. Häntää sillä on jo ihan tarpeeksi, pituuttakin hienosti, painoa nyt 6 kk ikäisenä 3,3 kg. Viikko sitten Madeleinesta tuli täti, kun aiemman pentueen Korkki-sisko sai seitsemän vauvaa. Onnea Korkki! Alexander on kasvattanut karvaa ja kauluria, nyt vaan kun se on kastraatti niin sen syömistä täytyy vahtia vaikka sekin on vielä kasvava nuorukainen. Sillä on painoa siinä 5 kg paikkeilla nyt 11 kk ikäisenä.

Olen ihan tyytyväinen kun saan olla tällä hetkellä ainoana lapsena lellittävänä. Kolmen viikon päästä kun on joulu, Madde ja Alex tulee tänne meille sitä viettämään ja pitämään minulle seuraa. Ehkä sekin on ihan kivaa, kun ollaan kaikki yhdessä ja saadaan paljon lahjoja. Vai mitä?

Tässä muutama kuva Alexanderista ja Madeleinesta:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket