On jäänyt blogi ja kaikki muukin tässä viime aikoina vähän vähälle huomiolle. Täytyy ihan omankin muistini virkistämiseksi vähän kirjata näitä tulevia näyttelyitä ylös, kun niitä alkaa nyt taas kertyä tasaiseen tahtiin kalenteriin. Tosin hyvin moni on vielä täysi kysymysmerkki kun en ole jaksanut ajatellakaan kaikkia kyydin ym. kannalta. Tiesittekö muuten, että Seinäjoella lauantaina oli Eetun 30. näyttelypäivä, se on yhdelle kissalle aika suuri määrä. Vertailukohteena voidaan käyttää sitä, että teoriassa jos Eetu olisi rotukissa, olisi se tällä näyttelymäärä voinut valmistua jo aikaa sitten EC tai EP arvoon.

Seuraavan kerran suuntaamme näyttelyyn ensi lauantaina, kyseessä on Alfa Feliksen järjestämä Suomen ensimmäinen TICA-näyttely Porvoossa. Pitkän matkan ja aika suolaisen näyttelymaksun (40 e/päivä) takia ollaan tällä kertaa mukana vain toisena päivänä. Tutustutaan vähän millaista se on, odottelenkin tässä jonkinlaista info-/vahvistuskirjettä saapuvaksi, kun siinä kuulemma on selkeät ohjeet kaikesta.

Porvoon jälkeen palataan taas tylsän turvalliseen ja tuttuun yhden arvostelun näyttelymalliin PIROKin näyttelyssä Tampereella 4.-5.10. ;) Vahvarien pitäisi saapua näinä päivinä ja tuomarijako ilmestyi tänään: lauantaina pääsemme uuden tuttavuuden, Aliosha Romeron pöydälle, ja sunnuntaina Eetua arvostelee jo myös Madden ja Alexin osalta vanha tuttu, eli Lone Lund. Hän arvosteli Eetun maaliskuussa Turussa.

Tampereen jälkeen kaikki onkin sitten kysymysmerkkejä. Kes-Kisin esittelynäyttelyyn Keuruulle 11.10 haluaisin mennä, etenkin kun sinne ei ole ainakaan vielä ilmoittautunut yhtään kotikissaa. Aikataulu on kuitenkin tiukka, koska sunnuntaina 12.10 lähden Sisilian aurinkoiseen lämpöön (ihanaa, alkaa nämä Suomen sääolot jo tympiä) ja Eetu pitäisi vielä ehtiä viedä siskoni luo hoitoon.

Yksi iloinen yllätys on kuitenkin vielä, nimittäin Alexander tulee pitkästä, pitkästä aikaa näyttelyyn, ja tekee esiintymisensä URKin näyttelyssä Kirkkonummella lauantaina 1.11. Itse lähden sinne myös mukaan, mutta Eetun jätän tällä kertaa kotiin. Meillä alkaa olla jo loppuvuoden näyttelyt täynnä, eikähän meidän Eetun kanssa nyt ihan joka näyttelyyn tarvitse raahautua :D

IMG_6324m-large.jpg

Nyt koitan päivitellä tuota näyttelykalenteri-sivua ym. ja varmaan kotisivutkin täytyisi pistää ajan tasalle. Vielä näin loppuun ilmoitusluontoisena asiana, että Madeleine ilmoittaa että hänen kiima-aikansa on nyt loppunut (kesti 3 päivää) eikä hän halua enää poikaystävää. Voi kulta, toinen on niin ailahtelevainen pikku prinsessa :D

Edit. Heitinpä äkkiä tehdä pienillä muokkauksilla syksypohjan. Kertokaapas mielipiteitänne :) Otsikkoväri on tällä hetkellä valkoinen ja kirjoitusotsikko musta - ne tulee todennäköisesti muuttumaan kun keksin paremmat vaihtoehdot.