Netti on tänään takkuillut pahasti, mutta pääsinpäs nyt vielä laittamaan pienen muistutuspaketin meidän näyttelysuunnitelmista. Niistä on tullut parikin kysymystä, kun allekirjoittanut aina höpisee viittä asiaa kerrallaan ja mainitsee tulevat näyttelyt jossain puoliksi rivien välissä. ;)

Seuraavaksi siis suunnataan POH-KIS Seinäjoelle parin viikon päästä. Tuomarijako on näkyvillä netissä ja kerrankin tuomaritoiveeni meni läpi ja päästään lauantaina Eetun kanssa uuden venäläisen WCF-tuomarin Inna Shustrovan pöydälle! Sunnuntaina Eetua arvioi Sara Ojaniemi. Olen vähintääkin tyytyväinen :) No, alkuviikosta sain kun sainkin aikaiseksi ilmoittautua PIROK Tampereelle. Molemmille päiville, tosin pienellä riskillä sillä kyydeistä ei ole vielä varmuutta. No, eiköhän ne viimeistään Seinäjoen reissulla selviä!

Kotisivuilta löytyy sitten kaikki loppuvuoden alustavissa suunnitelmissa olevat näyttelyt. Ne on kaikki vielä kysymysmerkkejä, etenkin tuo Keuruun esittelynäyttely. Täytyisihän meidän nyt Eetun kanssa Kes-Kisin vuoden kotikissanakin käydä esittäytymässä, mutta ongelma onkin siinä että pitäisi sen jälkeen 1) Mennä Helsinkiin, 2) Saada Eetu jotenkin E-tädille hoitoon, 3) Olla lentokentällä sunnuntaina viiden aikaan (aamulla!) kun kuudelta lähtee lento Roomaan ja sitä kautta Sisiliaan. Koitan sumplia tämän jotenkin, tosin joku varmaan pitää hölmönä kun teen kaikkeni päästäkseni yhteen vaivaiseen kissanäyttelyyn vaikka on Italianmatka odottamassa ;) (Vielä siis tiedoksi että kesäkuussa jätin välistä toisen Italian matkan osittain Jämsän näyttelyn takia, kähkäh)

Nyt nappaan Pörrikän ja menen tämän viikon ja flunssan uuvuttamana nukkumaan. Ja vaikka sitten sinulle midi-ystäväiseni tiedoksi, huomenna me nukutaan Eetun kanssa piiiitkään eikä lähdetä yhtään mihinkään ;)

Atsii! Editedit, yksi unohtui. Viikonloppuna on RUROKin näyttely Vantaalla ja alkoipa jännittää vaikken itse ole edes menossa! Sinne lähtee sukulaisista Alexin sisko Angeli ja ensimmäistä kertaa esittäytymässä ovat Taika-pentueesta Simppu ja Piiparinen. Huii, jännityksellä odottelen tuloksia!