Virve ja Kainaloinen haastoivat minut seuraavaan:

" Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. "

Jos alusvaatteet saa jättää mainitsematta, minulla on päälläni mustat urheilu-/kotihousut, ruskea toppi ja punertavat sukat.

Aijai, nyt meni vaikeaksi. Ketkä viisi sitä haastaisi. Toivottavasti ette ole vielä saaneet haastetta:

Pieni näyttelyitä koskeva ilmoitus vielä tähän perään: Kuopion jälkeen emme pidäkään niin pitkää taukoa vaan näyttelemme Eetun kanssa Ery-Sydin näyttelyssä Forssassa lauantaina 10.11. Varpaat ristiin että vielä mahduttiin mukaan! Mukaan lähtee myös Alexander (NFO V luokkaan 10) ja Madeleine (MCO VII luokkaan 12 ensimmäiseen näyttelyynsä)! :) Eryn jälkeen lähdemme tietenkin edustamaan kotikissoja Joutsaan Kes-Kisin järjestämään esittelynäyttelyyn 17.11, joka on mitä luultavimmin meille tämän vuoden viimeinen näyttely.