Huomenna me lähdetään mamman kanssa aamuvarhaisella klo 6 kohti Kuopiota ja Isrokin järjestämää kissanäyttelyä. Paikalla ollaan siellä sekä lauantaina että sunnuntaina, mutta tullaan kuitenkin yöksi kotiin eli väliaikatietoja on luvassa huomenna. Täti, Alexander ja Madeleine jää taas tänne ruikuttamaan ja odottamaan tuloksia. Huomenna minut arvostelee ruotsalainen tuomaritäti Sirpa Lindelöf ja sunnuntaina Anne Paloluoma-Sundholm, joka arvosteli minut ihan ensimmäisessä näyttelyssä. Jännittävää!

Kyytiseurana minulla on kuvankaunis Fenix-burmatyttö, mamma pohtii jo mitäköhän me keskenämme jutellaan sen neitosen kanssa. Viimeksi matkakaverina oli Fenixin sisko Pupunen, joka kertoi minulle vinkkejä miten näyttelyissä kannattaa olla että saa kehuja - ja niin minä sitten tarvoin ja kehräsin innokkaasti. :)

Kävin jo kylvyssä ja pasaatituulen käsittelyssä, mutta kuivattelen vielä ja pesen itseäni hyvään kuosiin. Mamman täytyy vielä käydä asioilla ja ostamassa eväitä näyttelyyn, ja sitten se pakkaa näyttelykassin valmiiksi aamua varten. Verhoiksi otetaan satiiniset kultaverhot, ja tietotaulustakin minut voi näyttelyyn tulevat tunnistaa. Toivottakaahan onnea ja tavataan huomenna!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket