Jäin ihan pikkiriikkiseksi hetkeksi miettimään tätä hullutusta. Meinaan siis kissaharrastusta. Kaikki lähti siitä, että maksoin äsken maksun ja täytin lomakkeen, jolla rekisteröin Eetun TICAan household petiksi. Sen nojalla pääsemme osallistumaan taas uusiin kissanäyttelyihin, joissa on mahdollista myös kotikissan valmistua.

Samalla katsoin, kuinka paljon tililtäni oli mennyt tähän hölmöön höösäystouhuun taas vaihteeksi. 60 e CFF näyttelyyn, 32 e Turkuun, ja lähiaikoina pitäisi maksaa se 60 e Tamperetta varten. Tämähän on ihan sairasta?! Tuolla hinnalla saisi mm. jo vaikka miten hienon kiipeilypuun kissalle. Mikä ihme ajaa ihmisen tällaisen hulluuden partaalle? :D Maksan ihan helkkaristi siitä, että pääsen hengaamaan päiväksi paikkaan, jossa on montasataa kissaa, kaupan päälle pääsen puhumaan ääneni kähekäksi, kävelemään jalkani kipeiksi ja - ainiin - saan yhden vielä minuakin hullumman kissaihmisen (tuomarin) mielipiteen kissastani, arvostelusetelin jossa on harakanvarpaita ja lisäksi käteeni isketään pikkuruinen ruusuke! (Josta siitäkin todennäköisesti tulevaisuudessa joutuu maksamaan erikseen)

Näissä tunnelmissa huomenna pesemään Eetua mitäpäs muutakaan kun Näyttelyä (!!) varten. Niin ja vielä kerran hyvät ystävänpäivät (jota ei ole paljoakaan enää jäljellä) kaikille! Tässä vähän miettimisen aihetta niille, jotka tätä hullutusta harrastavat kissojensa kanssa. ;)