Täällä on ollut nyt pari päivää oikein kunnon koiranilma - ja siis nimenomaan ei kissanilma. Eetu on melkoisen turhautunut kun tarhassa ei oikein huvita sateen takia hengailla eikä olla käyty sitten valjastelemassakaan. Äsken kun tulin kotiin oli kissanpoika heti innolla odottamassa, hyöri, pyöri, puski, pussaili ja kurisi miten ihanaa on että joku tuli kotiin. Suurimmasta hurmiostaan toivuttuaan vaati heti naksuttelua, ja alkoikin taas hiffaamaan uutta temppua.

Tulin tuossa Eetun hellyyskohtauksen kohteena ollessani miettineeksi, miten suloinen voi aikuinen kissa olla. Varttunut, älykäs, hyvätapainen ja harkitseva kissa voi söpöydessään olla minun mielestäni paljon ihanampi kuin pörröinen ja vauvamaisen hölmö pentu. Pennut on ihania, mutta jatkuvasti iän mukana kasvava suloisuus on rakastettavaa. Ja ai että kuinka ihana voi Eetu Pörri -kissa ollakaan!

Näin sadepäivänä ehtii myös hyvin miettiä näyttelyjuttuja, joita ajattelin nyt vähän valaista. Me pidetään Eetun kanssa nyt huhtikuussa lomaa näyttelyistä, eikä tosiaan siis Alexia tai Maddeakaan Vaasassa tai Helsingin näyttelyssä tavata. Jälkimmäiseen on ilmoittautunut muutenkin jo yli 800 kissaa, joten itseäni ei edes olisi houkuttanut sinne lähteä!

Eetun kanssa ollaan seuraavan kerran siis toukokuun alussa Suomen ensimmäisessä CFA-tyylisessä näyttelyssä Heinolassa. Mukana olemme koko viikonlopun, jonka aikana Eetu käy kuudella tuomarilla. Odotan tätä uudenlaista näyttelyä todella innolla ja mielenkiinnolla. Ja päästäänhän me pitkästä aikaa myös kisaamaan ihanaa Nemoa vastaan!

Heinolan koitosten jälkeen palataan taas tavallisten FIFe näyttelyiden pariin. Toukokuun puolessavälissä olemme Tampereella molempina päivinä, kesäkuussa ensin oman yhdistyken näyttelyssä Jämsässä ja paria viikkoa myöhemmin Siilinjärvellä. Nämä ovat ihan ehdottomia näyttelyitä, mutta harkinnassa olisi myös lähinnä agilityn takia Hyvinkään näyttely kesäkuun alussa. Näitähän riittää. :)

Tässä Eetu hämmentyneenä saunassa, ulkotarhaan tekisi mieli mennä mutta ei sateen takia viitsisi:

sade-large.jpg