Meillä on jälleen edessä näyttelyviikonloppu, tällä kertaa suuntaamme oman yhdistyksen näyttelyyn Jämsään. Sinne ajelee vain päälle puoli tuntia, eli pitkästä matkasta ei tarvitse kärsiä :) Näyttely pidetään Jämsän Jäähallissa, osoitteessa Paununkatu 5. Näyttely on avoinna yleisölle molempina päivinä klo 11-17.

Lähdemme Eetun kanssa kahdestaan, ja vähän huolettaa jättää Alex ja Madde molemmiksi päiviksi yksin kotiin. Onneksi tulemme yöksi kotiin, mutta silti täytynee piilottaa kaikki mahdolliset namipurkit ym, jotka pikkuiset voisivat tuhota. No, eivätköhän ne pärjää ja ole loppujenlopuksi tyytyväisiä, ettei tarvitse lähteä näyttelyyn ;) Lapsethan ovat minulla hoidossa viikonlopun, ja niiden oma mami palaa taas sunnuntaina takaisin Helsingistä. Terveisiä sinne!

Jämsässä on varmasti tiedossa taas kovaa kilpailua, ja tavoitteemme on siis vain viettää mukava näyttelyviikonloppu tuttujen kanssa. Eetun arvostelee huomenna valkovenäläinen Vladimir Isakov, ja sunnuntaina hollantilainen Judith Zuurveld. Viemme myös Lumikin kiertopalkintopokaalin mukanamme, se jaetaan aina Kes-Kisin näyttelyissä parhaalle keksisuomalaiselle kotikissalle. Saa nähdä onko tällä kertaa paikalla muita keskisuomalaisia kuin me ;)

Näyttelytavarat ovat kasassa, Eetu on pesty ja se on vähän hölmistyneenä kostean turkkinsa kanssa. Aamulla kissakuljetus kaartaa pihaamme (vasta!) klo 7.15, Eetu saa taas matkaseuraa hiljaisesta Hanna-burmaneitosesta. Ehkäpä paluumatkalla mukaamme napattu Hannan Viivi-tyttö keskustelisi enemmän Eetun kanssa, kuin äitinsä ;)

Oikein hauskaa viikonloppua kaikille, ja näyttelyyn tuleville: tavataanhan huomenna!