Viikonlopun ensimmäinen näyttelypäivä ohi, mukava sellainen. Pojat olivat nätisti ja ainakin Eetu selvästi tyytyväinen siihen, että ei ollut kuin 5 min matka näyttelypaikalle. ;) Huomenna sitten uudestaan, siellä verhot ja kaikki on valmiina odottamassa.

Eetun tuomari Natalia Sidorova, piti Eetusta todella paljon, monta kertaa kuului lause "I like him very much", Eetu kehuttiin voimakkaaksi, maskuliiniseksi, hyväturkkiseksi ja painavaksi, toivottipa tuomari jopa onnea tuleviin näyttelyihin. Romeon ollessa 1. Sidorova mietti todella pitkään Eetun ja Lassen välillä, kumpi olisi 2. ja kumpi 3. Sanoi, että pitää Eetusta enemmän, koska se on miehekkäämpi ja suurempi, mutta Lassella oli parempi luonne ja linjat joten Lasse oli 2. ja Eetu 3. Täytyy kai jossain vaiheessa laittaa arvostelusetelikin näkyville, jos noista harakanvarpaista saa ikinä selvää. ;) Olen pojasta kovin ylpeä ja tyytyväinen, kyllä se toinen sija sieltä vielä tulee, kunhan Eetu pitäisi vähän suurta suutaan enemmän kiinni. :D

Alexanderilla oli vastustaja heti laatuarvostelussa, kolme kuukautta vanhempi, huomattavasti kehittyneempi uros. Alexander oli siis EX2 ja vastustaja EX1 sekä VP. Huomenna ei sitten olekkaan kilpailua, ja taas ollaan saman siskon kanssa vastakkain kuin mitä Tampereella.

Mutta tässä tällainen pikaraportti. Huomenna sitten lisää. :)

Eetun mielestä näyttelyssä voi tehdä muutakin kuin nököttää häkissä, kuten:

701038.jpg

...käyskennellä kaikkien ihasteltavana hihnassa lattialla ja ihmetellä näyttelyhulinaa. Tai ihmetellä kummallisia pomppulinnoja, joiden katot huojuvat viereisessä hallissa:

701042.jpg

Eetu arvostelussa, tuomari Natalia Sidorova:

701046.jpg

Onnittelut kaikille menestyneille, vaikka ei sitä vissiin monelle tutulle tällä kertaa hirveästi rapissut. Karvis oli kuitenkin hienosti TP, onittelut! :)