Suomen toinen CFA-näyttely on nyt takana! Reissu oli raskas ja uuvuttava, mutta näyttelypäivä ehdottomasti sen arvoinen :) Kaikki toimi näyttelyssä hienosti ja tuomarit olivat mukavia. Kotiin pääsi lähtimään joustavasti kun oli käynyt kaikissa kehissä, ja me lähdeettiinkin jo neljän jälkeen. Kotimatka olikin sitten mm. kilometrin verran kissojen ja kamojen raahaamista sateessa, bussilla ja ratikalla köröttelyä ja lopuksi junamatka kotiin. Mutta se on jo ihan toinen juttu ja siitäkin selvittiin lopulta :D

Sitten tuloksia: Kotikissoja piti olla paikalla kuusi, mutta valitettavasti kaksi oli poissa eli kisailijoita oli Heinolan tapaan vain neljä. Eetun tulokset olivat huimat ja ne ottivat 1. ja 2. sijoja Nemon kanssa melkein vuorotellen (vain kerran joku muu voitti) :D Eetu oli kaksi kertaa 1. Best HHP, kaksi kertaa 2., kerran kolmas ja kerran neljäs. Hienot tulokset siis! Tapamme mukaan kisattiin taas Virven ja Nemon kanssa ihan verissäpäin, heh ;)

Alex oli harmittavasti ainoa mettiskastraatti, joten arvostelut jäivät vähän köyhiksi ja oltiin joka kehässä suoraan 1. Värin paras ja Rodun paras. Itseasiassa kilpailija olisi kyllä ollut, mutta se oli kai ilmoitettu vahingossa championship luokkaan vaikka oli kastraatti. No, viimeisessä kehässä se oli sitten meitä vastaan ja Alex vei voiton :) Finaaleihin ei herra vielä päässyt sieltä muhkeiden ja mahtavien persialaisten joukosta :D Näyttelyssä tosiaan oli todella paljon perskejä ja exoja, kun taas FIFe näyttelyissa hyvin paljon esiintyviä rotuja, kuten ragdolleja, mettiksiä ja cooneja, oli melko vähän. Mutta mikä hienointa, Alexander on nyt CFA Premior! Titteli tosin tulee voimaan vasta kun Alex rekataan CFA:han ja titteli vahvistetaan.

Iloksemme Heikki kuvaili taas Alexia, tässä parhaimmat otokset :) Eetu ei kuviin ehtinyt, mutta Virven kamera räpsi kyllä ahkerasti arvosteluissa ja niitä kuvia odotellaan myös innolla :D Videoin myös Eetun kaikki arvostelut ja latailen ne YouTubeen jossain vaiheessa.

Alexander arvostelussa Michael Schleissnerilla, kuva: Heikki Siltala

IMG_9515m-large.jpg

Tyrkättiin Alex linssin eteen ja sattuneesta syystä (lue: eräällä on aina niin loistavat ilmeet kuvissa :D) Alex oli tällä kertaa minun sylissäni. Kuvat: Heikki Siltala

IMG_9668m-large.jpg

IMG_9676m-large.jpg