L-L kirjoitti blogissaan joku aika sitten tavallisesta elämästä ja arjesta kissojen kanssa. No, meillä ollaan elelty sitä tavallista arkea Eetun kanssa nyt oikein tavallisen tavallisesti. Ihmeellisimpiä tapahtumia kissoihin liittyen on tällä viikolla ollut mm. se, että ostin eilen Rainbow'n sardiinipaloja, joita Eetu sitten maiskutteli innoissaan. Sain eilen myös aikaiseksi pestä molemmat hiekkikset ja vaihtaa hiekat. Lisäksi täytyisi käydä apteekissa täydentämässä Eetun vitamiinivarastoja ja ostamassa Axiluria, Eetulla on madotus edessä.

Eetu oli tänä aamuna niin onnellista ja iloista poikaa kun tajusi etten ole lähdössä minnekään. Siltikin on lähinnä nukkunut, ja kun tätsykkä kerrankin kävi katsomassa niin näytettiin nyrpeää naamaa. ;) Ehkä se tässä vielä illan mittaan piristyy.

Eetun perusilme, huomaa koholla oleva tassu. Toinen oli niin innoissaan kuvaamisesta että tarpoi:

tavan1-large.jpg

Tässä kytätään sardiineja:

tavan2-large.jpg

Ja sitten vaanitaan tarhassa:

tavan3-large.jpg

Turun näyttelyyn on tasan kaksi viikkoa. Varmaan pitäisi aloittaa biotiinikuuri, että saan tuon turkin edes jotenkin säädylliseen kuntoon.

Editedit. Päivitin aikani kuluksi parit sivut, mm. Kissaystäviä, joten jos et löydä itseäsi listalta niin huikkaa ja korjataan asia. :) Tein myös uuden napin, mutta mahtavilla kuvanmuokkaustaidoillani siitä(kään) ei kovin upea tullut. ;)