Itselläni alkoi perjantaina hiihtoloma ja lähdettiinkin Eetun kanssa heti ensimmäisenä käymään Helsingissä. Siellä vietettiin nyt muutama päivä, pääsin lelluttamaan Alexia ja Maddea ja Eetu lähinnä nökötti vakiopaikallaan ikkunan vieressä ja ihmetteli Kallion vilkasta elämää :D

Äsken tultiin kotiin, ja Eetu oli koko junamatkan taas nätisti ja hiljaa. Perjantaina menomatkalla junan lemmikkivaunu oli ihan täynnä, InterCity junien lemmikkivaunut kun on muutenkin nykyään niin pieniä. 12 istumapaikan vaunussa oli ihmisten lisäksi parhaimmillaan viisi melko isoa koiraa ja muutama kissa. Tänään siellä oli onneksi meidän lisäksemme vain yksi koira omistajineen. Eetu oli tyytyväinen päästessään kotiin, söi vähän raksuja ja nyt on tyytyväisenä päiväunilla.

Rotuotukset voi mainiosti ja nyt tuli tietysti heti kova ikävä niitä. <3 Täytyisi käydä vähän useamminkin, ja jättää seuraavalla kerralla vaikka Eetu kotiin. Kauppaakin käytiin, kun myin siellä säilössä olleet, Eetun marraskuussa CFA-näyttelystä voittamat palkintoraksut siskolleni. Tässä muutama kuva esimakua, laittelen molemmista vielä myöhemmin oman kuvasatsin.