Meillä mennään vähän takapakkia näiden sairastapausten kanssa. Eetusta ei huolta, se vetelee edelleen normaaliin tapaan ihan kuin ennenkin. Alexanderilla, jolla siis perjantaina loppui antibioottikuuri, tuli kurkku uudelleen kipeäksi. On ollut nyt pari päivää, ei selvästikkään yhtä kipeä kuin aiemmin mutta vähän kuitenkin. Kakoo välillä, on hieman vaisu, syö vähän pitkin hampain (mutta syö kuitenkin). Nyt sitten aloitettiin pikkumiehellä toinen antibioottikuuri, ei tarvinnut lähteä ell kun resepti kirjoitettiin suoraan apteekkiin. Tämä on vähän pidempi kuuri, toivotaan että auttaa niin ettei Alex-rukan tarvitse enää sairastaa!

Madeleinella puolestaan antibiootit auttaa vähän nihkeästi. Eilen tuli ihan löysä kakka, tänä aamuna taas pikkuisen kovempi mutta löysä kuitenkin. Eli tavallaan se on ripulilla edelleen, huomenna loppuu kuuri. Toisaalta tuo eilinen saattoi johtua myös raksuista, kun pääsi ehkä vähän syömään Alexanderin raksuja kun olivat lattialla. Madeleine kun ei saisi syödä kuin yhtä ruokaa, että saadaan allergioita vähän poisluetuksi. Itse arvelen tällä hetkellä, että ripuli on nimenomaan allergiaa, luultavasti raksuista ja niissä jostain viljatuotteesta tms. johtuvaa. Toivotaan että saataisiin ripuli hillityksi eikä Maddenkaan tarvitsisi tehdä toista ell reissua!

Kuten Perditan jengin blogissa jo Sirius kertoi, saatiin mekin eilen todellisia suru-uutisia. Olo on jotenkin vielä kovin järkyttynyt ja tunnelma vaisu. Seuraavat kuvat omistettu uuden pienen tähtösen mammalle, sitä tähtöstä emme ikinä unohda!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket