Täytyypä tähän alkuun nyt esittäytyä. :)

Ruudun takana istuu siis pian 14 vuotta vanha neitokainen Jyväskylästä. Käyn kahdeksatta luokkaa Jyväskylän Normaalikoulussa. Harrastuksiini kuuluu uinti (ihan omatoiminen, en kuulu mihinkään ryhmään), satunnainen lenkkeily, lukeminen sekä kissat. Luen jonkin verran nuortenkirjallisuutta, mutta näytelmät kiinnostavat enemmän. Shakespeare taitaa (luonnollisesti) olla suosikkikirjailijani. ;)

Mainitaanpa vielä sellainenkin touhu, kuin posliininukkejen keräily. Tuo ei vielä ole mikään kovin tärkeä "harrastus" mulle, mutta onhan noita nukkeja siunaantunut jo 12 (näin muistelisin). Idea tuossa on se, että kerään nukkeja eri maista. Tällä hetkellä löytyy 1 ranskalainen (Pariisista), 1 englantilainen (Lontoosta), 2 ruotsalaista (Tukholmasta molemmat), 2 Usalaista (toinen New Yorkista ja toinen Los Angelesista, jälimmäinen on "intiaani"), 2 italialaista (Napolista ja Roomasta), 1 kreikkalainen (Ateenasta?), 1 saksalainen (Elsingenistä?), 1 slovenialainen (Bratislavasta) sekä yksi itävaltalainen (Wienistä). Itse en ole noita itselleni tuonut, vaan sisareni ja äitini ovat omilta ulkomaanmatkoiltaan niitä tuoneet lahjaksi. Täytyy kai joskus ottaa tuosta "kokoelmasta" kuva.

Kissat ovat melkeinpä tärkein harrastukseni. Kiinnostus näihin eläimiin syntyi kuullemma jo pienenä, katselin mielelläni kissakuvakirjoja ja ensimmäinen sananikin oli kissa. Nykyään hoitelen paljon omaa mirriäni, Eetua, ja jos sukulaisilla tai tuttavilla on kissanpentuja, niitä ollaan sitten ihan ensimmäiseksi hoitamassa. ;) Minulla on paljon kissaesineitä (mm. posliini-, kristalli- ja savikissoja) ja jonkin verran myös kissakirjallisuutta (7 tietokirjaa ja ~10 muuta kissakirjaa), jota paljon lueskelen. Eetun kanssa ollaan aloittelemassa "näyttelyuraa", vasta yhdessä näyttelyssä ollaan käyty, mutta jatkossa on suunnitelmissa (toivotavasti) kiertää ainakin muutamia kotikissanäyttelyitä sekä meitä lähellä olevia rotukissanäyttelyitä. Seuraava näyttelymme on Kes-Kis :in järjestämä esittelynäyttely Äänekoskella 21.10.06

Heikki Siltalan ottama kuva musta ja Eetusta Suvakin näyttelyssä.

191835.jpg